Gevelreiniging nodig in regio Aarschot? Informatie en methodes

Op zoek naar een doeltreffende gevelreiniging voor uw gevel in regio Aarschot? PVD Straaltechnieken uit Herent heeft alles in huis om uw stenen of houten gevel tot in de puntjes schoon te maken. Wij gebruiken afhankelijk van het soort gevel hiervoor verschillende technieken zoals zandstralen, luchtgommen en droogijsstralen. Zo kunnen wij voor alle gevelreiniging in Aarschot en omgeving de juiste oplossing bieden.

Hierna vindt u alvast een kort overzicht van onze gevelreinigingstechnieken. Wenst u graag een vrijblijvend plaatsbezoek en offerte? Neem dan gerust contact op.

Waarom uw gevel regelmatig laten reinigen?

De gevel is letterlijk het uithangbord van uw huis. Het is het eerste waar mensen naar kijken als ze op straat passeren of langskomen. En ook voor uzelf is het natuurlijk prettiger thuiskomen met het zicht van een verzorgde gevel. Maar niet alleen voor het uitzicht is het belangrijk, ook om de muren voor langere tijd goed te houden is een gevelreiniging zeker af en toe nodig.

Na verloop van tijd kunnen vuil, roet, mos en algen zich behoorlijk ophopen op en tussen de gevelstenen. Dat kan op den duur leiden tot andere problemen zoals vocht dat blijft vastzitten in de muur en beschadigingen aan het materiaal.

Kortom: voor de duurzaamheid en voor het uitzicht is het belangrijk dat uw gevel in regio Aarschot af en toe eens behandeld wordt.

Op zoek naar professionele reinigingstechnieken?

Onze technieken voor gevelreiniging

Zoals gezegd, bieden wij verschillende straaltechnieken aan voor onder andere het reinigen van gevels. We overlopen de voornaamste even.

Gevel zandstralen

Bij het zandstralen van gevels gaan we gritkorrels met hoge druk tegen de gevel spuiten om op die manier hardnekkig vuil te verwijderen. Deze methode is toepasbaar voor de meeste bakstenen gevels.

Zandstralen is wel een behoorlijk stevige reinigingsmethode, daarom wordt deze methode het meest gebruikt in het kader van gevelrenovaties voor bijvoorbeeld het verwijderen van oud pleisterwerk of verf als voorbereiding op een nieuwe gevelafwerking.

Gevel reinigen met hoge druk

Bij een hogedrukreiniging gaan we de gevel reinigen met water onder hoge druk. Dat zorgt ervoor dat dit ook voor bijvoorbeeld crepi gevels toepasbaar is.
Deze reinigingsmethode is geschikt voor lichte vormen van vervuiling zoals stof, losse voegen en dergelijke te verwijderen. Maar het kan ook voor bijvoorbeeld graffiti of roet op stedelijke gevels. Ook duivenuitwerpselen, mos en algen zijn weg te krijgen met deze techniek.

Vaak wordt ervoor gekozen om de oprit ook meteen te laten reinigen. Met de professionele hogedrukspuit kan dat allemaal ineens gebeuren.

Droogijsreiniging

Een methode die steeds vaker wordt toegepast is droogijsreiniging. Dat mag niet verwonderen, want deze straaltechniek is zeer veelzijdig, ook bij gevelreiniging. Wij bieden deze techniek aan in heel regio Aarschot.

Droogijsreiniging is geschikt voor gevels in zowat alle materialen. Van een houten chalet tot metalen gevelbekleding en steen, alles is mogelijk. Deze methode vindt zijn oorsprong in de industriële reiniging met droogijs, maar is intussen ook voor particulieren haalbaar geworden. Het is een snelle en efficiënte reinigingstechniek die geen beschadiging veroorzaakt.

Gevelreiniging in Aarschot? PVD Straaltechnieken komt tot bij u

Uw gevel laten reinigen in regio Aarschot? Wij komen graag vrijblijvend tot bij u om de gevel te inspecteren en de passende reiniging voor te stellen.

Steeds een vrijblijvende offerte vooraf voor de reinigingswerken. U mag rekenen op een zorgvuldige uitvoering en service met professionele materialen. Neem vrijblijvend contact op.

Contactgegevens

Adres: Keulenstraat 115, 3020 Herent

Stuur gerust een bericht