Over PVD Straaltechnieken

PVD Straaltechnieken uit Herent is ontstaan vanuit meubelrestauratie en kleine schilderwerken. Gaandeweg zag ik dat er met zandstralen nog meer mogelijk was.

Het bleef dus niet bij meubels en trappen alleen. Ook iets grotere projecten zoals gevels, chalets of boten kwamen er na een tijdje bij kijken.

 

Ik bleef me toeleggen op zandstralen en luchtgommen tot ik de techniek van droogijsreiniging leerde kennen. Dat heeft mijn toepassingsgebied verder verbreed. Zo schoof ik ook op richting industriële reinigingsprojecten in diverse sectoren.

 

Vandaag kunt u dus bij mij terecht voor professionele reiniging op maat van uw project. Zowel ondergrond in hout, steen als metaal is mogelijk en met de best aangewezen methode. Contacteer mij vrijblijvend voor een afspraak.

Patrick Vandeuren

Werkwijze voor uw project

01. Vrijblijvende kennismaking en plaatsbezoek

Ik kom steeds vrijblijvend ter plaatse om het te reinigen oppervlak te bekijken. Op basis daarvan kan ik de gepaste methode aanbieden.

02. Opmaak van gedetailleerde offerte

Tijdens het eerste plaatsbezoek doe ik de nodige metingen. Ik stuur u een gedetailleerde prijsopgave na voor de uit te voeren werken.

03. Uitvoering werken

Na uw goedkeuring kunnen de werken gepland en uitgevoerd worden. Ik hou qua timing zo goed mogelijk rekening met uw voorkeuren.

Tips en advies

Droogijsstralen voor reinigen van opslagtanks

Opslagtanks spelen een cruciale rol in verschillende industrieën, variërend van voedselverwerking tot chemische productie. Deze tanks moeten regelmatig worden gereinigd om de efficiëntie te handhaven en om te voldoen aan de strikte veiligheids- en hygiënenormen. Een innovatieve methode die steeds meer aandacht krijgt in de industriële reiniging is droogijsstralen. Deze methode biedt verschillende voordelen ten […]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]

Zandstralen op eiken balken

Eiken balken zijn een populaire keuze voor architectonische en interieurontwerpprojecten vanwege hun natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Echter, na verloop van tijd kunnen deze balken dof worden door vuil, verfresten of andere verontreinigingen. Gelukkig biedt zandstralen een effectieve oplossing om eiken balken nieuw leven in te blazen en hun oorspronkelijke glans te herstellen. Wenst […]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]

Zandstralen op metaal?

Een vraag die ik geregeld krijg is of het mogelijk is om te gaan zandstralen op metaal. In de meeste gevallen is dat mogelijk. Soms kan het ook zijn dat een techniek zoals droogijsstralen meer is aangewezen, dat hangt af van het specifieke project. In dit artikel geef ik alvast wat meer toelichting. Wenst u […]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]
Contactgegevens

Adres: Keulenstraat 115, 3020 Herent

Stuur gerust een bericht