Over PVD Straaltechnieken

PVD Straaltechnieken uit Herent is ontstaan vanuit meubelrestauratie en kleine schilderwerken. Gaandeweg zag ik dat er met zandstralen nog meer mogelijk was.

Het bleef dus niet bij meubels en trappen alleen. Ook iets grotere projecten zoals gevels, chalets of boten kwamen er na een tijdje bij kijken.

 

Ik bleef me toeleggen op zandstralen en luchtgommen tot ik de techniek van droogijsreiniging leerde kennen. Dat heeft mijn toepassingsgebied verder verbreed. Zo schoof ik ook op richting industriƫle reinigingsprojecten in diverse sectoren.

 

Vandaag kunt u dus bij mij terecht voor professionele reiniging op maat van uw project. Zowel ondergrond in hout, steen als metaal is mogelijk en met de best aangewezen methode. Contacteer mij vrijblijvend voor een afspraak.

Patrick Vandeuren

Werkwijze voor uw project

01. Vrijblijvende kennismaking en plaatsbezoek

Ik kom steeds vrijblijvend ter plaatse om het te reinigen oppervlak te bekijken. Op basis daarvan kan ik de gepaste methode aanbieden.

02. Opmaak van gedetailleerde offerte

Tijdens het eerste plaatsbezoek doe ik de nodige metingen. Ik stuur u een gedetailleerde prijsopgave na voor de uit te voeren werken.

03. Uitvoering werken

Na uw goedkeuring kunnen de werken gepland en uitgevoerd worden. Ik hou qua timing zo goed mogelijk rekening met uw voorkeuren.

Tips en advies

Roet verwijderen en brandschade schoonmaken met droogijs

Droogijs is een effectieve manier om roet en brandschade schoon te maken, zonder water of chemicaliĆ«n te gebruiken. Het werkt door direct contact te maken met het oppervlak, waardoor het roet en de verbrande resten worden verwijderd zonder de onderliggende oppervlakken te beschadigen. In dit artikel bespreken we de voordelen van het gebruik van droogijs […]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]

Droogijsstralen voor monumenten en historische gebouwen

In de afgelopen jaren heeft droogijsstralen aan populariteit gewonnen bij het reinigen en restaureren van historische monumenten en andere culturele erfgoedsites. De reigingingsmethode biedt dan ook heel wat troeven die belangrijk zijn voor monumentenbescherming en restauratie. We lichten er alvast enkele toe. Heeft u een historische gevel of monument dat aan reiniging toe is? Informeer […]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]

Verf verwijderen met droogijs

Kan je ook verf verwijderen met droogijs? Die vraag krijg ik regelmatig van klanten. En het antwoord is eenvoudig: ja! Daarmee is droogijsstralen dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gevels of houten oppervlakken, maar net zo goed voor oldtimers of andere voertuigen en machines. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer mij gerust. Verf […]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]
Contactgegevens

Adres: Keulenstraat 115, 3020 Herent

Stuur gerust een bericht