Over PVD Straaltechnieken

PVD Straaltechnieken uit Herent is ontstaan vanuit meubelrestauratie en kleine schilderwerken. Gaandeweg zag ik dat er met zandstralen nog meer mogelijk was.

Het bleef dus niet bij meubels en trappen alleen. Ook iets grotere projecten zoals gevels, chalets of boten kwamen er na een tijdje bij kijken.

 

Ik bleef me toeleggen op zandstralen en luchtgommen tot ik de techniek van droogijsreiniging leerde kennen. Dat heeft mijn toepassingsgebied verder verbreed. Zo schoof ik ook op richting industriële reinigingsprojecten in diverse sectoren.

 

Vandaag kunt u dus bij mij terecht voor professionele reiniging op maat van uw project. Zowel ondergrond in hout, steen als metaal is mogelijk en met de best aangewezen methode. Contacteer mij vrijblijvend voor een afspraak.

Patrick Vandeuren

Werkwijze voor uw project

01. Vrijblijvende kennismaking en plaatsbezoek

Ik kom steeds vrijblijvend ter plaatse om het te reinigen oppervlak te bekijken. Op basis daarvan kan ik de gepaste methode aanbieden.

02. Opmaak van gedetailleerde offerte

Tijdens het eerste plaatsbezoek doe ik de nodige metingen. Ik stuur u een gedetailleerde prijsopgave na voor de uit te voeren werken.

03. Uitvoering werken

Na uw goedkeuring kunnen de werken gepland en uitgevoerd worden. Ik hou qua timing zo goed mogelijk rekening met uw voorkeuren.

Tips en advies

Zandstralen voor industrie? Mogelijkheden en toepassingen

In de wereld van industriële reiniging heeft zandstralen zich bewezen als een krachtige en veelzijdige techniek. Het vermogen om hardnekkige verontreinigingen te verwijderen en oppervlakken te vernieuwen, maakt zandstralen tot een onmisbaar instrument in diverse sectoren. In dit artikel verkennen we even de toepassingen van zandstralen in industriële context, leggen we uit wat zandstralen inhoudt [...]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]

Trap zandstralen? Mogelijkheden en info

Heeft jouw houten trap behoefte aan een frisse look? Dan is de trap zandstralen wellicht de oplossing voor jou. Het zandstralen van een trap is over het algemeen effectiever dan het traditionele schuren. Met een trap zandstralen kun je het hout namelijk terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat. Bovendien kost het zandstralen van een trap veel [...]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]

Preventief onderhoud met droogijsstralen: mogelijkheden en aandachtspunten

Preventief onderhoud van machines en elektronica is iets wat steeds belangrijker wordt in de industriële context.  Preventief onderhoud met droogijsstralen is een van de beste methodes voor het effectief en efficiënt onderhouden van uw apparatuur en machines. Droogijsstralen is een niet-schurende, milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing die verontreinigingen verwijdert, defecten voorkomt en de levensduur van uw […]

[vc_btn link="post_link" title="Meer lezen" style="flat" shape="rounded" color="juicy-pink" size="md" align="left"]
Contactgegevens

Adres: Keulenstraat 115, 3020 Herent

Stuur gerust een bericht