Droogijsreiniging nodig in regio Leuven? Informatie en methodes

Op zoek naar een specialist in droogijsreiniging in regio Leuven? PVD Straaltechnieken heeft hiervan een kernactiviteit gemaakt, zowel voor industriële reiniging als voor particulieren is deze innovatieve en doeltreffende reinigingstechniek toepasbaar. Wij gebruiken afhankelijk van het type project de passende straaltechnieken, waaronder droogijsstralen. hiervoor verschillende technieken zoals zandstralen, luchtgommen en droogijsstralen. Zo kunnen wij voor alle reinigingsprojecten in Leuven en omgeving de juiste oplossing bieden.

Wenst u graag een vrijblijvend plaatsbezoek en offerte voor droogijsreiniging? Neem dan gerust contact op.

Droogijsreiniging: wat is het?

Droogijsreiniging of ook wel droogijsstralen genoemd is een uiterst doeltreffende en tegelijk ook milieuvriendelijke reinigingstechniek.

Het wordt de laatste jaren steeds meer toegepast in industriële context, maar ook bij particuliere projecten zoals gevelreiniging is het vaak een alternatief voor zandstralen of luchtgommen.

In tegenstelling tot andere reinigingsmethodes worden straalmiddel en vuil niet vermengd waardoor er enkel droog afval overblijft. Er worden CO²-korrels op zeer lage temperatuur gestraald tegen het te reinigen oppervlak. Het vuil wordt efficiënt verwijderd en de CO² vervliegt simpelweg.

Ontdekken hoe het werkt en of het een geschikte oplossing voor u is? PVD Straaltechnieken komt graag eens langs in regio Leuven om het voor te tonen en om uw project te bespreken.

Op zoek naar professionele droogijsreiniging?

Toepassingsgebieden van droogijsreiniging

Deze straaltechniek is zeer veelzijdig, van reinigingsprojecten bij machines in de voedingsindustrie of metaalbewerking tot gevelreiniging van woningen. Het is zelfs mogelijk om te droogijsstralen op hout! Wij bieden deze techniek aan in heel regio Leuven.

Deze methode vindt zijn oorsprong in de industriële reiniging met droogijs, maar is intussen ook voor particulieren haalbaar geworden. Het is een snelle en efficiënte reinigingstechniek die geen beschadiging veroorzaakt. Naast het ecologisch voordeel, want er worden geen chemische producten gebruikt.

Reiniging met droogijs in Leuven? PVD Straaltechnieken komt tot bij u

Heeft u reinigingswerk in regio Leuven waarvoor droogijs mogelijk toepasbaar is? Wij komen graag vrijblijvend tot bij u om een vrijblijvende demo te geven en desgewenst een offerte op te maken.

Steeds een vrijblijvende offerte vooraf voor de reinigingswerken. U mag rekenen op een zorgvuldige uitvoering en service met professionele materialen. Neem vrijblijvend contact op.

Contactgegevens

Adres: Keulenstraat 115, 3020 Herent

Stuur gerust een bericht